Sex med dyr norsk

sex med dyr norsk

SVAR: Hei! Straffeloven regulerer ikke utuktig bruk av dyr, det vil si sex med dyr. Straffeloven § setter imidlertid et forbud mot å utgi pornografi som inneholder kjønnslig skildring hvor det gjør. sep Selv om det er umulig å vite om disse personene snakker sant, snakker den enorme aktiviteten i forumene sitt tydelige språk om det norske miljøets størrelse. Det mener også Sexolog og lege Kjell Olav Svendsen sier legestanden vet svært lite om personer som har sex med dyr, fordi det er så tabubelagt. nov Dyresex blir forbudt i Norge. DYREVENN: Sex med dyr er en straffbar handling som ikke skal skje, sier Riis-Johansen til NRK. Nå vil han lovfeste et forbud. Foto: Espen Braata.

Videos

Kvinne (20) hadde sex med musiker: - Jeg er ikke billig, jeg verdsetter god kultur nov Dyresex blir forbudt i Norge. DYREVENN: Sex med dyr er en straffbar handling som ikke skal skje, sier Riis-Johansen til NRK. Nå vil han lovfeste et forbud. Foto: Espen Braata. 2. jan I går ble det forbudt å ha seksuell omgang med dyr. – Dette er et viktig forbud. Det har tidligere vært vanskelig å straffeforfølge slike overgrep fordi det ikke har vært et klart lovforbud, sier Live Kleveland i Dyrevernalliansen. Gjest King's Cross; Guests. Rapporter innlegg. Skrevet September 28, På 9 /28/ den , sodoma skrev: og det er lov i Norge. Vel, vel Det finnes ingen paragraf som direkte forbyr sex (eller "utuktid omgang") med dyr. Det finnes derimot et lovfesta forbud mot å påføre dyr unødvendig vondt.

Sex med dyr norsk - gratis sex

Babette   Vektklubb MinMote Godt Tek. Dette er en absurd form for utnytting av dyr som vårt politivesen nå må bruker ressurser på å få slått ned på, mener Siri Martinsen, leder i NOAH. sex med dyr norsk

0 thoughts on “Sex med dyr norsk

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *